Home Despre Noi Servicii Galerie Foto Suport Contact

Tinichigerie, vopsitorie, mecanica, tractari auto Non Stop
Centru de constatari daune, statie ITP si reglaj directie
Service auto profesional


Calitatea face diferenta!

Autozon prieten si profesionist
Locatie Service Autozon servicii
SERVICE AUTOZON - echipat ultramodern
Tel: 0251 510 379 Mobil: 0733 873 399
Fax: 0251 510 379
E-mail: office@autozon.ro
Adresa: Str. Henry Ford (fosta Caracal), nr. 21 - Craiova, jud. Dolj
Oferim servicii de mecanica, vopsitorie si
tinichigerie auto la cele mai inalte standarde de calitate!
Despre noi

Cateva cuvinte despre activitatea Service-ului Autozon!

Activititatile de reparatii si intretinere sunt realizate de un personal calificat si experimentat, folosind aparatura de ultima generatie: masa pentru redresat si centrat caroserii, aparate de sudura prin puncte, cabina de pregatire si cuptor de vopsitorie, lampa uscare cu infrarosu, tester auto, aparat de incarcat cu freon, de curatat injectoare, de schimbat lichid frana, de testat amortizoare, de echilibrare si dejantare roti etc.

Pentru reparatii de mecanica, lucrari de tinichigerie si vopsitorie, dotarea atelierului de service cu utilaje si materiale corespunzatoare asigura calitatea impusa de producator.

Materiale moderne de protectie atat antifonice cat si anticoroziune sunt folosite pentru protectia autoturismului dupa finalizarea lucrarilor de sudura. Promptitudinea si calitatea executarii lucrarilor sunt factori esentiali in relatia noastra cu clientii.
Service Autozon
Prin implicarea directa a echipei de conducere in activitatea service-ului, se garanteaza o calitate superioara a reparatiilor executate in service-ul Autozon.

Realizam lucrari de reparatii auto pentru urmatoarele marci:
Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, LandRover, Lexus, Lincoln, Logan, Maserati, Matiz, Maybach, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, MiniCooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Solenza, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen, atat turisme, cat si microbuze.

Colaboram cu urmatoarele societati de asigurari: Allianz Tiriac, GrupAMA, Asirom, Ardaf, Generali, Euroins, BCR Asigurari, Omniasig, Uniqa, Astra Asigurari, Delta, Garanta, ABC Asigurari.
Societati de asigurari
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional