Home Despre Noi Servicii Galerie Foto Suport Contact

Tinichigerie, vopsitorie, mecanica, tractari auto Non Stop
Centru de constatari daune, statie ITP si reglaj directie
Service auto profesional


Calitatea face diferenta!

Autozon prieten si profesionist
Locatie Service Autozon servicii
SERVICE AUTOZON - echipat ultramodern
Tel: 0251 510 379 Mobil: 0733 873 399
Fax: 0251 510 379
E-mail: office@autozon.ro
Adresa: Str. Henry Ford (fosta Caracal), nr. 21 - Craiova, jud. Dolj
Oferim servicii de mecanica, vopsitorie si
tinichigerie auto la cele mai inalte standarde de calitate!
Servicii « Tinichigerie auto

Efectuam servicii de tinichigerie auto de mare finete cu utilaje profesionale de ultima generatie, dupa ultimele norme europene, precum masa de redresat si centrat caroserii, sudura in puncte. Investim continuu in instruirea personalului nostru pentru a mentine un nivel ridicat al calitatii serviciilor prestate.

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu dotat corespunzator, cu mijloace tehnice corespunzatoare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta a autoturismului.Este evitata folosirea sudurii cu autogaz, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului.

Solutia aleasa de noi este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (masa de redresat si centrat caroserii). In locurile in care sudura este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in puncte, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea operatiunilor de tinichigerie, atelierul nostru este dotat cu echipamente corespunzatoare.
Service Autozon
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional